Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου | 16-12-2022

Η εκπομπή της Παρασκευής, 16 Δεκεμβρίου φιλοξένησε, τηλεφωνικά, τον τομεάρχη Κοινωνικής Ασφάλισης του ΠΑΣΟΚ-ΚινΑλ, πρώην υπουργό, Γιώργο Κουτρουμάνη, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στα θέματα της Επικαιρότητας, με κυρίαρχο το ζήτημα του Qatar-Gate, το κατά πόσο θα επηρεάσει ή όχι την πορεία του κόμματος προς τις εκλογές, αλλά και τα ενδεχόμενα που διαμορφώνονται μετά τις εκλογές για πιθανή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η συζήτηση έκλεισε με αναφορά σε θέματα συνταξιοδότησης, με τον κ. Κουτρουμάνη να επιμένει στην ανάγκη αποκατάστασης των εισοδημάτων των συνταξιούχων και κάλυψης των απωλειών που είχαν στα χρόνια των μνημονίων. Επεσήμανε, μάλιστα, ότι πολλές χιλιάδες συνταξιούχοι δεν θα δουν αύξηση στις αποδοχές τους, εξαιτίας του θεσμού της Προσωπικής Διαφοράς.
Στη δεύτερη ώρα της εκπομπής και αμέσως μετά τις διεθνείς ειδήσεις με την Ιβάνα Τζόρτζεβιτς, καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής ήταν ο διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου, Μάνος Κιτσώνας, για μια συζήτηση που ξέφυγε από τα γήινα και ταξίδεψε στο Διάστημα, με αφετηρία τις θεωρίες για το άστρο των Χριστουγέννων, έτσι όπως αποτυπώνονται στη δημοφιλή ψηφιακή παράσταση που παρουσιάζει κάθε τέτοια εποχή το Πλανητάριο.

σχετικα ondemand