Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου | 29-11-2022

Με τα της σεισμικής ακολουθίας στην Εύβοια ξεκίνησε η εκπομπή, που φιλοξένησε τον καθηγητή Γεωλογίας του ΕΚΠΑ και πρόεδρο του ΟΑΣΠ, Ευθύμη Λέκκα. Στη συνέχεια και μετά την ανάγνωση των πρωτοσέλιδων του Τύπου, την Επικαιρότητα σχολίασε ο δημοσιογράφος των εφημερίδων ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΕΣΤΙΑ, Μανώλης Κοττάκης. Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με την αναπληρώτρια καθηγήτρια στο τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του ΕΚΠΑ, Παρασκευή Νομικού, η οποία μας ενημέρωσε για τις σεισμικές έρευνες στο βυθό της Σαντορίνης από διεθνή ομάδα επιστημόνων, που ξεκινούν με ωκεανογραφικό σκάφος στα μέσα Δεκέμβρη. Έρευνες που θα οδηγήσουν, μεταξύ άλλων, σε ασφαλέστερα συμπεράσματα για το πως θα συμπεριφερθεί το ηφαίστειο, στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Η εκπομπή έκλεισε, όπως πάντα, με τις διεθνείς και τις βαλκανικές ειδήσεις από την Ιβάνα Τζόρτζεβιτς και την αθλητική Επικαιρότητα, με τον Πέτρο Μαυρογιαννίδη στο στούντιο.

σχετικα ondemand