Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου, Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2022

Η εκπομπή ξεκίνησε με τον σχολιασμό της Επικαιρότητας και, στη συνέχεια, επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πρατηριούχων, Γιώργος Ασμάτογλου, με τον οποίο συζητήσαμε για τα τελευταία δεδομένα με την Αγορά των καυσίμων και, ειδικότερα, το πετρέλαιο θέρμανσης και την αισχροκέρδεια σε πετρέλαιο κίνησης και βενζίνη.

Στη συνέχεια, σχολιάσαμε τα θέματα της Επικαιρότητας και, κυρίως την Ακρίβεια και το καλάθι του νοικοκυριού με τον Χρήστο Παγώνη και τον δημοσιογράφο, κοινοβουλευτικό συντάκτη της Αυγής, Κώστα Πουλακίδα.

Στο δεύτερο μέρος, ανοίγουμε γραμμή με Ιταλία για να συνομιλήσουμε με τη Μαρία Ταμουρίδου, Ελληνίδα ξεναγό στη Ρώμη, την αιώνια πόλη και μαθαίνουμε πως είναι η κατάσταση στη γειτονική χώρα, στη μετεκλογική περίοδο που διανύουμε.

Ταξιδέψαμε, τηλεφωνικά, στο Βερολίνο όπου συνομιλήσαμε με τον Μιχάλη Συμεωνίδη, πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Επιστημόνων Βερολίνου – Βραδεμβούργου, σχετικά με την εκδήλωση που ετοίμασαν με θέμα τα “100 χρόνια από τη Μικρασιατικη Καταστροφή, Διδάγματα και Συμπεράσματα” που γίνεται το Σάββατο, 05 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα 18:00, στο χώρο της Ελληνικής Κοινότητας στη Γερμανική πρωτεύουσα.

Όπως πάντα, η εκπομπή έκλεισε με τις διεθνείς ειδήσεις και τα νέα από τα Βαλκάνια, με την Ιβάνα Τζόρτζεβιτς και τα αθλητικά νέα με τον Κώστα Κουκουλά.

σχετικα ondemand