Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου, Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022

Η εκπομπής της Πέμπτης, παραμονής της εθνικής επετείου, κινήθηκε σε ρυθμούς Επικαιρότητας και φιλοξένησε τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Γιόγιακα (στην πρώτη ώρα) και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ (στη δεύτερη ώρα). Ο κ. Γιόγιακας κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την ακρίβεια στην Αγορά, αλλά και για την υπόθεση Ανδρέα Πάτση με την εμπλοκή του σε εταιρείες που αγόραζαν κόκκινα δάνεια με σκοπό το κέρδος από τους εκπλειστηριασμούς τους. μεταξύ άλλων, ο κ. Γιόγιακας διαβεβαίωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι βουλευτές του κόμματός του, θα επιδιώξουν την εφαρμογή ενός πλαισίου που θα προστατεύει την πρώτη κατοικία, κάτι που αυτή τη στιγμή δεν υφίσταται. Από την πλευρά του, ο κ. Κωνσταντινόπουλος υποστήριξε ότι σε θέματα όπως τα κόκκινα δάνεια και η Αξιοκρατία στις προσλήψεις σε διοικητικές θέσεις, Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται στο ίδιο σημείο, ενώ, σε σχέση με τη στάση του κόμματός του στις επερχόμενες εκλογές, με δεδομένο ότι θα πρέπει να υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι θέτει ζήτημα πρώτου κόμματος, ως προϋπόθεση για να προχωρήσει σε συγκρότηση προοδευτικής κυβέρνησης, ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο, ότι βασικό κριτήριο θα αποτελέσει το πρόγραμμα και οι θέσεις του κόμματος, υπογραμμίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο που αυξάνει τα ποσοστά του, σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Λίγο μετά τις 11, ο Προκόπης Αγγελόπουλος υποδέχθηκε στο στούντιο τη διατροφολόγο, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Νατάσσα Κανέλλου. Η κα Κανέλλου κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τους μύθους για τη διατροφή μας που έχουν ανατραπεί, τα τελευταία χρόνια, από την επιστημονική έρευνα. Είναι τα αυγά παράγοντας αύξησης της χοληστερίνης; Είναι τα γαλακτοκομικά με κανονικά λιπαρά επικίνδυνα για την Υγεία μας; Αυτές και πολλές άλλες ερωτήσεις για θέματα γύρω από τη διατροφή μας που θεωρούσαμε δεδομένα, μέχρι πριν λίγα χρόνια, ήταν το αντικείμενο της συζήτησης, η οποία κατέληξε στο ζήτημα της Δίαιτας και της προσπάθειας που κάνουμε για την απώλεια κιλών. Ακούστε τι είπε η κα Κανέλλου για τους κανόνες που θα πρέπει να εφαρμόζουμε για να είναι η προσπάθεια αυτή αποτελεσματική και όχι επικίνδυνη για την υγεία μας. .

σχετικα ondemand