Πρόσκληση σε Γεύμα Ελένη Καραλή
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πρόσκληση σε Γεύμα, με την Ελένη Καραλή | 25.01.2023

Ο Πρόεδρος του HW Media Group και Πρόεδρος του Ελληνοαυστριακού Συλλόγου “Hephaestus Wien – Österreichisch/Griechischer Integrationsverein” Georg Gstrein είναι καλεσμένος στη Φωνή της Ελλάδας στην εκπομπή της Ελένης Καραλή“Πρόσκληση σε γεύμα”, την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 στις 16:00 ώρα Ελλάδας.
Ο κ. Gstrein μιλά για τα παιδικά του χρόνια στο Κάιρο, την πρώτη του επαφή από παιδική ηλικία με το Ραδιόφωνο στα στούντιο της Αιγυπτιακής Ραδιοτηλεόρασης και της ΕΡΤ, για την Αμπέτειο Σχολή και την Ι. Μ. Αγίας Αικατερίνης Σινά. Ακόμα, για τις αναμνήσεις του από την Κύπρο, τη μετακίνησή του από το Κάιρο στην Ελλάδα και, μετά από δέκα χρόνια, στην πατρίδα του την Αυστρία.

Εξηγεί τι ήταν αυτό που τον ώθησε να ασχοληθεί με το Ραδιόφωνο, δημιουργώντας το Ιντερνετικό “Hephaestus Radio”, αλλά και την ενημερωτική ιστοσελίδα “Hephaestus Wien”. Επίσης, για τη συνεργασία με τον γνωστό αυστριακό σταθμό ORANGE 94 FM, για την πρώτη ελληνοαυστριακή εκπομπή στα FM. Τέλος, αναφέρεται στην πρόταση του Συλλόγου, η 29η Απριλίου, μέρα γέννησης και θανάτου του μεγάλου ποιητή Κωνσταντίνου Καβάφη, να καθιερωθεί ως ημέρα Απόδημου Ελληνισμού.

Επιμέλεια-παρουσίαση: Ελένη Καραλή

σχετικα ondemand