Πρόσκληση σε Γεύμα Ελένη Καραλή
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πρόσκληση σε Γεύμα, με την Ελένη Καραλή | 11.1.2023

Ο μαιευτήρας – γυναικολόγος (MD, PhD) Παναγιώτης Ψαθάς, ήταν καλεσμένος στη Φωνή της Ελλάδας στην εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα» που επιμελείται και παρουσιάζει η Ελένη Καραλή, την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023 στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Ο Παναγιώτης Ψαθάς MD, PhD είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, διακεκριμένος μαιευτήρας – χειρουργός γυναικολόγος στην Ελλάδα με πολυετή εμπειρία καθώς διενεργεί περισσότερους από πεντακόσιους τοκετούς ετησίως και αντίστοιχο αριθμό γυναικολογικών επεμβάσεων. Έχει εξειδίκευση στην Αναπαραγωγική Ενδοκρινολογία και την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας – The University of North Carolina at Chapel Hill.

Από το 2019 συμμετέχει στην κλινική έρευνα της Institute of LifeEmbryotools που τελεί υπό την αδειοδότηση και την εποπτεία της Εθνικής Αρχής Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, για την εφαρμογή της τεχνικής της Μεταφοράς Μητρικής Ατράκτου (MST).  Από την έρευνα αυτή προέκυψε η Παγκόσμια Ιατρική πρωτιά της γέννησης του πρώτου υγιούς παιδιού με την πρωτοποριακή ιατρική μέθοδο της Μεταφοράς της Μητρικής Ατράκτου, που για πρώτη φορά εφαρμόστηκε στην Ελλάδα.

Ο Παναγιώτης Ψαθάς, μίλησε για τη διαδικασία της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, την κρυοσυντήρηση ωαρίων, τις αλλαγές στη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης και στην κατάψυξη ωαρίων μετά τον νέο νόμο που ψηφίστηκε το καλοκαίρι, καθώς και για την τοποθέτηση της Ελλάδας στο χάρτη του παγκόσμιου ιατρικού τουρισμού.

σχετικα ondemand