Πρόσκληση σε Γεύμα Ελένη Καραλή
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Ακούστε την εκπομπή “Πρόσκληση σε γεύμα” με την Ελένη Καραλή | 30 Νοεμβρίου 16:00

Ο γενικός γραμματέας του Δήμου Αθηναίων Αλέξανδρος Τσιατσιάμης, ήταν καλεσμένος στη Φωνή της Ελλάδας και στην εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα» που επιμελείται και παρουσιάζει η Ελένη Καραλή, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 στις 16:00.

Ο Αλέξανδρος Τσιατσιάμης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή με αφορμή τη συμμετοχή του Δήμου Αθηναίων στη 2η σύνοδο Κορυφής Δημάρχων κατά του Αντισημιτισμού η οποία πραγματοποιείται στην Αθήνα από τις 30 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου 2022 και συμμετέχουν πάνω από 25 Δήμαρχοι απ’ όλο τον κόσμο. Μας μίλησε για το «Athens Film Office» του Δήμου Αθηναίων και τις δράσεις του που προσελκύουν μεγάλες ξένες κινηματογραφικές παραγωγές, αλλά και για την ενίσχυση του τουρισμού και της εξωστρέφειας και την ανάδειξη της πόλης της Αθήνας που τα τελευταία χρόνια αλλάζει πρόσωπο.

Ο Αλέξανδρος Τσιατσιάμης είναι οικονομολόγος με πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακό στο Marketing. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Συνεργασίας Ανάπτυξης και Ειδικός Γραμματέας για την Ανάπτυξη Διεθνών Προγραμμάτων στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Δ.Α., καθώς και στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Δήμου Αθηναίων. Έχει μεγάλη εμπειρία σε θέματα στρατηγικής ανάπτυξης και συγχρηματοδότησης έργων της ΕΕ και άλλων διεθνών οργανισμών (ECAC, EuropeAid, Παγκόσμια Τράπεζα, ΟΗΕ κ.λπ.).

Επιμέλεια-Παρουσίαση: Ελένη Καραλή.

σχετικα ondemand