Πρόσκληση σε Γεύμα Ελένη Καραλή
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Ακούστε την εκπομπή “Πρόσκληση σε γεύμα” με την Ελένη Καραλή | 26.10.2022 16:00

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022, στις 16:00, η Φωνή της Ελλάδας και η εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα» υποδέχτηκαν  την ομότιμη καθηγήτρια Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς Ελένη Νίνα Παζαρζή.

Η Ελένη Νίνα Παζαρζή έχει μακρόχρονη διδακτική εμπειρία στα αντικείμενα των επί μέρους κλάδων της Κοινωνιολογίας και της Ισότητας των φύλων στο πανεπιστήμιο Πειραιώς και σε άλλα πανεπιστήμια της Ελλάδας και της Ε.Ε.

Διετέλεσε πρόεδρος της Ελληνικής Κοινωνιολογικής Εταιρείας, αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κοινωνιολογικής Εταιρείας (European Sociological Association ESA), μέλος της εκτελεστικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (ΠΟΣΔΕΠ) και έχει συμμετάσχει σε ευρωπαϊκά και εθνικά ερευνητικά προγράμματα.

Είναι συγγραφέας 13 βιβλίων και έχει επιμεληθεί την έκδοση έξι συλλογικών τόμων. Δημοσίευσε 100 άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά και συλλογικούς τόμους και έχει συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια με εισηγήσεις, των οποίων ο μεγαλύτερος όγκος αφορά στα θέματα Ισότητας των Φύλων. Η συζήτηση στο στούντιο της Φωνής της Ελλάδας επικεντρώθηκεί σε θέματα για τη σχέση των Φύλων και, γενικότερα, σε φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας.

Επιμέλεια-Παρουσίαση: Ελένη Καραλή.

σχετικα ondemand