Πρόσκληση σε Γεύμα Ελένη Καραλή
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Ακούστε την εκπομπή “Πρόσκληση σε γεύμα” με την Ελένη Καραλή | 30.07.2022

Το Σάββατο 30 Ιουλίου 2022 και ώρα Ελλάδας 16:00-17:00, η Φωνή της Ελλάδας και η εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα» ταξίδεψαν στην Κύπρο και φιλοξένησαν τη Μαρία Λυσάνδρου.

Η Μαρία Λυσάνδρου είναι δημοσιογράφος, διευθύντρια σύνταξης του περιοδικού «Plan Be», το οποίο κυκλοφορεί κάθε μήνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», της ιστοσελίδας www.planbemag.gr και της ιστοσελίδας www.healthupdate.gr, που ασχολείται με τις εξελίξεις στον χώρο της Υγείας. Είναι πτυχιούχος Ελληνικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα των ΜΜΕ στο London Metropolitan University.

Η Μαρία Λυσάνδρου μίλησε στην Ελένη Καραλή για τα παιδικά της χρόνια στην Κύπρο, τις μνήμες που γέννησε η επίσκεψη στο πατρικό της σπίτι στα Κατεχόμενα, τις ομορφιές και νοστιμιές του νησιού, το «μυστικό» της καλλιφωνίας των Κυπρίων.

Η δημοσιογράφος, που μετρά ήδη 19 χρόνια εμπειρίας στον δημοσιογραφικό χώρο, εξιστόρησε ξεχωριστές εμπειρίες που έζησε, κάνοντας συνεντεύξεις με τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Νίκο Αναστασιάδη, τον Θάνο Μικρούτσικο και πολλές σημαντικές προσωπικότητες από την Ελλάδα και την Κύπρο. Παράλληλα, αποκάλυψε τους τρόπους με τους οποίους «χτίζει» μια συνέντευξη, ποια ήταν αυτή που τη δυσκόλεψε περισσότερο και ποια είναι τα πρόσωπα με τα οποία θα ήθελε να συναντηθεί και να συνομιλήσει.

σχετικα ondemand