Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου | 20-1-2023

Η πολιτική αναλύτρια της RASS, Μαρία Καρακλιούμη, ήταν καλεσμένη στην πρώτη ώρα της εκπομπής και μας έδωσε μια ιδέα από τα δεδομένα που θα παρουσιάσει στη δημοσκοπική έρευνα της εταιρείας, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα τη Δευτέρα, λίγους μήνες πριν τις εκλογές.
Τη δεύτερη ώρα της εκπομπής, συνομιλήσαμε με τον κ. Χρήστο Γεωργόπουλο, πρόεδρο της ΠΑΝΕΚΦΕ (Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών), για τον διαγωνισμό Πειραμάτων, που θα γίνει το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου και θα αποτελέσει τη διαδικασία που θα αναδείξει τους μαθητές των λυκείων που θα προκριθούν στην Πανευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων. Μεταξύ άλλων, ο κ. Γεωργόπουλος αναφέρθηκε και στις δύσκολες συνθήκες υπό τις οποίες συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί στα προγράμματα αυτά, αλλά και την ικανοποίηση που παίρνουν από τις προσπάθειες και τα χαμόγελα των παιδιών.
Αμέσως μετά, η πρόεδρος του Συνδέσμου Γυναικών Ηπείρου Νομού Αττικής, Ιωάννα Κασσίμη μας ενημέρωσε για τη μουσική εκδήλωση που θα παρουσιάσει ο σύνδεσμος στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, το βράδυ του Σαββάτου, 21 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας, στην οποία τιμώμενο πρόσωπο θα είναι ο Πρεβεζιάνος Εικαστικός και Αρχιτέκτονας, Λέανδρος Σπαρτιώτης, ο οποίος επίσης μίλησε στην εκπομπή για την επιθυμία του να συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο του με πρωτοβουλίες όπως η Όπερα του Νερού, ένα θαυμάσιο αρχιτεκτονικό έργο από ανακυκλώσιμα υλικά που είχε αποτελέσει πόλο έλξης για τους επισκέπτες της περιοχής της Πρέβεζας πριν από λίγα χρόνια, κατασκευασμένο από κουτάκια αναψυκτικών και μπύρας.
Η εκπομπή ολοκληρώθηκε με τις διεθνείς ειδήσεις από την Ιβάνα Τζόρτζεβιτς και τα νέα από τον αθλητικό χώρο, με τον δημοσιογράφο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, Μπάμπη Πλάγο.

σχετικα ondemand