Ώρα Ελλάδας Νικόλας Αγγελίδης
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Η απόγονος του Μάρκου Μπότσαρη από τη Βραζιλία!

Μια συγκλονιστική ιστορία… Η Ελισάβετ Μπότσαρη γεννημένη και μεγαλωμένη στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, είναι απόγονος του Μάρκου Μπότσαρη!!! Διεκδικεί μέσα από τα γρανάζια της γραφειοκρατίας, την ταυτότητα της, κάτι που είναι νόημα ζωής για την ίδια. Η εκπομπή ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ και ο Νικόλας Αγγελίδης φιλοξενούν την απόγονο του θρυλικού επαναστάτη, στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή και στα στούντιο της “Φωνής της Ελλάδας”.

Παράλληλα πηγαίνουμε στο Αγρίνιο και συναντάμε τον πρόεδρο των Παλαιμάχων της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου Κώστα Μασαλή και τον πρόεδρο των Παλαιμάχων του Παναιτωλικού Γιώργο Μανδέλλο, μεγάλη δόξα του Αγρινιώτικου (και όχι μόνο…) ποδοσφαίρου και αθλητισμού. Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου με τη συμμετοχή του Παναιτωλικού, του Ομήρου Νεοχωρίου και του Κεραυνού Γαβαλούς, διοργανώνεται μεγάλο τουρνουά Παλαιμάχων για φιλανθρωπικό σκοπό.

Αρχισυνταξία: Στέλλα Γκλιάνα

Αθλητικά: Γρηγόρης Νάνης

σχετικα ondemand