Ώρα Ελλάδας Νικόλας Αγγελίδης
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Το “Μπλου” μας ταξιδεύει στο Κεντάκι του 1957…

Αμερική. Κεντάκι 1957. Η Λιζ και ο Λουκ Κόμπς, δυο αδέρφια, ζουν απομονωμένοι σε ένα μεταφυσικό γίγνεσθαι στη φάρμα τους εξαιτίας μιας σπάνιας κληρονομικής ασθένειας. Ο κηδεμόνας τους, κύριος Σμιθ, προσλαμβάνει μια νέα οικονόμο, την Αν, μέσω της οποίας γίνεται η επαφή τους με τον έξω κόσμο. Θα καταφέρουν τα δύο παιδιά να την εντάξουν στην παράδοξη πραγματικότητά τους; Θα αντέξει εκείνη τον άτυπο εγκλεισμό; Απόκρυφα μυστικά, παραλυτικοί φόβοι και υπόγειοι έρωτες δίνουν το χρωματικό ύφος της παράστασης.

Το «Μπλου» είναι βασισμένο σε μία αληθινή ιστορία την οποία η συγγραφέας μετουσίωσε σε θεατρικό κείμενο με λιτό και εκφραστικό τρόπο, σεβόμενη την πρωτότυπη θεματογραφία, αφήνοντας παράλληλα το θεατή να προχωρήσει σε συνειρμούς. Την σκηνοθεσία του υπέροχου θεατρικού έργου “Μπλου” έχει κάνει η Ηρώ Κισσανδράκη η οποία μίλησε για την παράσταση στον Νικόλα Αγγελίδη και την εκπομπή ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ. Ακούστε ΟΛΗ την εκπομπή της Δευτέρας 14 Νοεμβρίου 2022.

Αρχισυνταξία: Στέλλα Γκλιάνα

Δημοσιογραφική παραγωγή: Γιάννης Στέλιος Τζιρβελάκης

Αθλητικά: Γρηγόρης Νάνης

σχετικα ondemand