Κουβέντες Μακρινές Νατάσα Βησσαρίωνος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Κουβέντες μακρινές | 03.10.22

Στη σημερινή εκπομπή, η Νατάσα Βησσαρίωνος και ο Γιάννης – Στέλιος Τζιρβελάκης ταξιδεύουν στη Γερμανία και συνομιλούν με τον συνθέτη και μουσικό Θανάση Καραμίντζιο για τις συναυλίες που θα δώσει στο Μόναχο (7 Οκτωβρίου) και στο Άουγκσμπουργκ (8 Οκτωβρίου) που θα περιλαμβάνουν μουσικά θέματα από τη δισκογραφική δουλειά του Errante καθώς και νέες μελωδίες. Ο συνθέτης που δραστηριοποιείται στο Βερολίνο μίλησε και για τα νέα του σχέδια, που αφορούν σε συνθέσεις που παντρεύουν το tango με το ρεμπέτικο.

Ακόμη στην εκπομπή φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς ο σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής του Ελληνογερμανικού Θεάτρου Κολωνίας Κώστας Παπακωστόπουλος που με αφορμή τον εορτασμό των 70 χρόνων του Ινστιτούτου Γκαίτε στην πατρίδα μας, θα παρουσιάσει για μία μοναδική βραδιά το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την παράσταση “Ιφιγένεια στη χώρα του πένθους“. Ένα έργο που είναι βασισμένο στην Ιφιγένεια εν Ταύροις και έχει ήδη παρουσιαστεί στην Κολωνία με επιτυχία. Ο Κώστας Παπακωστόπουλος είναι γνωστός για τις πρωτοποριακές παραστάσεις του αρχαίου δράματος.

σχετικα ondemand