Κουβέντες Μακρινές Νατάσα Βησσαρίωνος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Κουβέντες μακρινές | 22.08.22

Eκπομπή που εστιάζει στα σημαντικότερα νέα της Ομογένειας και παρουσιάζει μέσα από συνεντεύξεις Έλληνες της Διασποράς, τις δραστηριότητες, τις αγωνίες, τους προβληματισμούς και τα όνειρα τους, αλλά και Έλληνες, που έχοντας ως αφετηρία την πατρίδα μας. ταξιδεύουν και παρουσιάζουν τη δουλειά τους στο εξωτερικό.

Στην εκπομπή της Δευτέρας 22.08.22 φιλοξενείται ο δημοσιογράφος Γιάννης Κορομβόκης που επιμελείται και παρουσιάζει την εβδομαδιαία εκπομπή “Διαδρομές Ζωής” που μεταδίδεται από το ελληνικό ραδιόφωνο του Σίδνεϋ Αυστραλίας “2mm radio“. Πρόκειται για μία εκπομπή που ασχολείται με τον πολιτισμό, τις επιστήμες, τα γράμματα, τις τέχνες και την κοινωνία προβάλλοντας μέσα από συνεντεύξεις σημαντικές προσωπικότητες, Έλληνες εντός και εκτός της ελληνικής επικράτειας που έχουν γίνει γνωστοί για το έργο τους παγκοσμίως. Για αυτή την εκπομπή ο κ. Κορομβόκης βραβεύτηκε από το ‘Ιδρυμα Μπότση.
Στην εκπομπή συμμετέχει ακόμη και ο κ. Κώστας Τάτσης, επικεφαλής της ομογενειακής ιστοσελίδας “Δορυφόρος Μονάχου” που μας μεταφέρει τους εορτασμούς των ομογενών μετά το τέλος του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου όπου η Ελλάδα κατέκτησε 5 μετάλλια.

σχετικα ondemand