Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Η συγγραφέας Κωνσταντίνα Τασσοπούλου στις «Καλές Θάλασσες» | 05.11.2022, 08:00

Ο μικρός Γιώργος με μια βαλίτσα στο χέρι και τα παπούτσια του προπάππου του στα πόδια, μεταναστεύει από τον Πειραιά με το υπερωκεάνιο «QUEEN FREDERICA» στην Νέα Υόρκη του προηγούμενου αιώνα… Μυστήρια πράγματα!

Μυστήρια πράγματα κι όμως αληθινά αυτά που συνέβαιναν και συμβαίνουν ακόμα και σήμερα…

Με το νέο βιβλίο – κυρίως για παιδιά-  «Το Πιάτο» θα ταξιδέψουμε και θα κάνουμε μια βουτιά στα καράβια, στους ναυτικούς, στις θάλασσες, στις συνήθειες, στις τάσεις, στην μετανάστευση, στην κουζίνα, στις αγωνίες των ανθρώπων, στην  Νέα Υόρκη εκείνης της εποχής με έναν ιδιαίτερο, παιδικό και ταξιδιάρικο τρόπο.

Ένα ανέμελο ραδιοφωνικό ταξίδι που θα ακουστούν με χιούμορ και ευαισθησία αλήθειες και γεγονότα της εποχής εκείνης με τον ξεχωριστό και ιδιαίτερο λόγο της καλεσμένης μας.

«Το Πιάτο» είναι ένα βιβλίο που σερβίρει στα παιδιά και τους μεγάλους την ιστορία των Ελλήνων μεταναστών και αυτό θα απολαύσουμε στην «Φωνή της Ελλάδας» και τις «Καλές Θάλασσες».

Επιμέλεια, παρουσίαση: Αντώνης Καραγιαννάκης

Σάββατο : 5 Νοεμβρίου 2022 ώρα  08.00-10.00 το πρωί και σε επανάληψη: 23.00-1.00

 • Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ)
 • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
 • Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους. 
 • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.
 • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
 • Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E. και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
 • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
 • Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
 • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
 • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
 • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store.

Στοιχεία επικοινωνίας της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

-Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238

-e-mail: thevoiceofgreece@ert.gr

– Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O καπετάν Γιώργης Ρουκουνάκης στις “Καλές Θάλασσες” | 28.01.2023, 20:00
Ο καπετάν Γιώργης Ρουκουνάκης, αρχιπλοηγός στο λιμάνι του Πειραιά και ναυτοδιδάσκαλος με τα 42 και πλέον χρόνια θαλάσσιας υπηρεσίας μιλάει στην εκπομπή «Καλές Θάλασσες»
Ο καπετάν Κώστας Σώκος στις “Καλές Θάλασσες” | 21.01.2023, 08:00
Ο απόμαχος και πολύπειρος καπετάν Κώστας Σώκος με τις 4 ποιητικές συλλογές του για τη θάλασσα και τα καράβια είναι ο καλεσμένος στην εκπομπή «Καλές Θάλασσες» του Αντώνη
Ο καπετάνιος Βαγγέλης Γονιδάκης στην εκπομπή «Καλές θάλασσες» | 14.01.2023, 08:00
Ο καπετάνιος Βαγγέλης Γονιδάκης, με καταγωγή από την Κύθνο, είναι καλεσμένος στη Φωνή της Ελλάδας και στην εκπομπή «Καλές θάλασσες», που επιμελείται και
Ένα ζωντανό παραδοσιακό γλέντι από την Κάσο και την Κάρπαθο, στις “Καλές Θάλασσες” | 31.12.2022, 08:00
...να τα πούμεεεεεεεε; Με ένα αυθόρμητο, παραδοσιακό γλέντι, με Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, λύρες, λαούτα, μαντινάδες και ευχές η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και η εκπομπή «ΚΑΛΕΣ
Ο Γιώργος Νταλάρας μιλάει στη Φωνή της Ελλάδας και την εκπομπή «Καλές Θάλασσες» | 22.12.2022, 20:00
Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022, στις 20:00 ώρα Ελλάδας, ο Γιώργος Νταλάρας με την ευκαιρία της νέας συναυλίας του για τη θάλασσα και τους ναυτικούς με τίτλο «Θαλασσάκι
Ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Τραπεζικών & Χρηματοοικονομικών Στελεχών Ελληνικής Ναυτιλίας, Γιώργος Ξηραδάκης, στην εκπομπή «Καλές θάλασσες» | 10.12.2022, 08:00
Ο πατέρας του Γιώργου Ξηραδάκη δεν του έδωσε χρήματα για να κάνει, ως πιτσιρικάς, τον γύρο του κόσμου. Εκείνος όμως βρήκε τον τρόπο. Μπάρκαρε, έγινε καπετάνιος, σπούδασε