Η Παγκόσμια Φωνή μας Πέτρος Δίπλας, Δημήτρης Κοντογιάννης
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Βαρδαρός: Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι αξίζουν καλύτερο σύστημα υγειονομικής φροντίδας

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου μίλησε Σταμάτης Βαρδαρός, υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμβουλος σε θέματα πολιτικής υγείας του Αλέξη Τσίπρα και πρώην Γενικός Γραμματέας στο υπουργείο Υγείας στην εκπομπή “Η Παγκόσμια Φωνή μας” στο ραδιόφωνο της Φωνής της Ελλάδας και στους Πέτρο Δίπλα και Δημήτρη Κοντογιάννη.

Ο κ. Βαρδαρός, επιστημονικός Υπεύθυνος Τομέα Κοινωνικής Πολιτικής ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, τόνισε οτι τα τρία μεγαλύτερα προβλήματα είναι το σύστημα υγειονομικής φροντίδας που έχει υποβαθμισθεί, η συγκοινωνιακή πρόσβαση καθώς έχει γίνει πολύ ακριβή η μεταφορά προϊόντων και ανθρώπων και η νησιωτική ακρίβεια ζωής καθώς είναι πιο μεγάλα τα κόστη στις μεταφορές, ενέργεια κ.τ.λ. Ο ίδιος ανέφερε ότι άλλο σημαντικό θέμα είναι η δημιουργία δυο ταχυτήτων στις συναλλαγές μεταξύ της Σάμου που έχει χαμηλότερο φορλογικό συντελεστή λόγω μεταναστευτικού και της Ικαρίας με τους Φούρνους απο την άλλη που δεν έχουν.

σχετικα podcasts