Δρυμιώτης: Η καθιέρωση της επιστολικής ψήφου απαλύνει μια ντροπή

Δρυμιώτης: Η καθιέρωση της επιστολικής ψήφου απαλύνει μια ντροπή Your browser does not support the audio element. https://vog.ert.gr/wp-content/uploads/2023/11/Drymiotis-Nov-30.mp3

Η καθιέρωση της επιστολής ψήφου στις ευρωεκλογές του 2024 αποτελεί σημαντική μεταρρύθμιση η οποία βελτιώνει την Ελληνική Δημοκρατία και απαλύνει την ντροπή να μην μπορούν να ψηφίσουν οι ¨Ελληνες πολίτες που το δικαιούνται επειδή βρίσκονται στο εξωτερικό ή σε άλλη πόλη στο εσωτερικό απο εκείνη που έχουν τα εκλογικά τους δικαιώματα τόνισε ο πολιτικός αναλυτής και εκλογολόγος Ανδρέας Δρυμιώτης, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Φωνής της Ελλάδας και στην εκπομπή “Η Παγκόσμια Φωνή μας” και στους Πέτρο Δίπλα και Δημήτρη Κοντογιάννη.

Ο κ. Δρυμιώτης, οποίος είχε ταχθεί υπερ της επιστολικής ψήφου απο τις ευρωεκλογές του 2024 όταν είχε ξαναμιλήσει στην εκπομπή στις 6 Ιουλίου και λίγο αργότερα με άρθρο του στη Καθημερινή, τόνισε ότι η επιστολική ψηφος θα δώσει την ευκαιρία να δούμε ποιά είναι η πραγματική συμμετοχή των Ελλήνων πολιτών στις εκλογές. Θα είναι επίσης μια γενική δοκιμή σε εκλογική διαδικασία για να διαπιστωθεί πως θα μπορούσε να λειτουργήσει στις εθνικές εκλογές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ON DEMAND

Exit mobile version