Η Φωνή που μας Ενώνει Γιάννα Τριανταφύλλη
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Η Φωνή που μας Ενώνει με τη Γιάννα Tριανταφύλλη | 08.12.22

Χριστουγεννιάτικες κάρτες αγάπης από τα παιδιά της ομογένειας στα νοσηλευόμενα παιδιά των νοσοκομείων Αγίας Σοφίας, Παίδων και Αγλαΐας Κυριακού

Στην εκπομπή “Η Φωνή που μας Ενώνει” καλεσμένος της Γιάννας Τριανταφύλλη ήταν ο Χρήστος Κωτσακόπουλος από τον Πολιτιστικό τομέα της Πορτογαλικής πρεσβείας της Αθήνας.

Αναφέρθηκε, στο τριήμερο επετειακό αφιέρωμα που διοργάνωσε η Πρεσβεία της Πορτογαλίας, με τις εκδόσεις Καστανιώτη και την ταινιοθήκη της Ελλάδος, προς τιμήν του νομπελίστα Πορτογάλου συγγραφέα Ζοζέ Σαραμάγκου. Επίσης στο εργαστήρι λογοτεχνικής μετάφρασης, καθώς και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις, που προγραμματίζει η Πρεσβεία.

Η “Φωνή που μας Ενώνει”, ταξίδεψε και στη Γερμανία. Εκεί συναντήθηκε με την Καλλιόπη Ζαρογιάννη, εκπαιδευτικό της Ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης.
Η κυρία Ζαρογιάννη μας ενημέρωσε για τη φλόγα της χριστουγεννιάτικης αγάπης.

Τέσσερα σχολεία της ομογένειας στη Γερμανία ενώνουν τις δυνάμεις τους, στο πλαίσιο μια ευρύτερης συνεργασίας για τη δημιουργία Χριστουγεννιάτικων καρτών αγάπης.
Τα έσοδα που θα προκύψουν από την πώληση των χριστουγεννιάτικων καρτών θα διατεθούν, στο σχολείο νοσηλευομένων παιδιών των νοσοκομείων Αγίας Σοφίας, Παίδων και Αγλαΐας Κυριακού στην Αθήνα.

σχετικα ondemand