Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Η Μπέττυ Χαρλαύτη στον κόσμο του Μίκη Θεοδωράκη | “Η φωνή που μας ενώνει” 04.08.22

Την Πέμπτη 4 Αυγούστου, στις 16.00 ώρα Ελλάδας, το παγκόσμιο ραδιόφωνο της ΕΡΤ «Η Φωνή της Ελλάδας» και η Γιάννα Τριανταφύλλη φιλοξενούν την Μπέττυ Χαρλαύτη, την ερμηνεύτρια του έργου του Μίκη Θεοδωράκη από τη νεότερη γενιά, λίγες ημέρες μετά τον πρώτο εορτασμό της επετείου των γενεθλίων του κορυφαίου συνθέτη.

Η Μπέττυ Χαρλαύτη θα μιλήσει στην εκπομπή “Η φωνή που μας ενώνει” για την πορεία της, στο πλάι του, τις συνεργασίες της, τον δίσκο που ηχογράφησαν σε συμπαραγωγή με την ΕΡΤ και τα Μουσικά Σύνολα, αλλά και για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Αμερική, Λονδίνο, Ζυρίχη, Κύπρος, Βέλγιο κ.α). 

Η Μπέττυ Χαρλαύτη έχει κλασική εκπαίδευση, είναι διπλωματούχος μεσόφωνος και τραγουδά ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο σε αρκετές γλώσσες. Έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα μουσικά θέατρα του κόσμου και έχει ερμηνεύσει σε διαφορετικές γλώσσες τραγούδια πολλών σημαντικών Ελλήνων συνθετών.

Επιμέλεια – Παρουσίαση: Γιάννα Τριανταφύλλη

Μετάδοση: Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022 στις 16.00 ώρα Ελλάδας
και σε επανάληψη την Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 03.00 ώρα Ελλάδας.

Ακρόαση της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 • Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/
 • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
 • Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους. 
 • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.
 • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
 • Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E. και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
 • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
 • Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
 • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
 • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
 • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store.

Στοιχεία επικοινωνίας της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Σπύρος Πηλός και η Όλγα Ιωαννίδου στην εκπομπή «Η φωνή που μας ενώνει» | 28.07.2022, 16:00
Ο Σπύρος Πηλός και η Όλγα Ιωαννίδου είναι καλεσμένοι στην εκπομπή «Η φωνή που μας ενώνει» με τη Γιάννα Τριανταφύλλη, που μεταδίδεται την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022, στις 16:00
Συναντώντας Έλληνες του Λουξεμβούργου | 28.07.22
Την Πέμπτη 28 Ιουλίου στις 16.00 ώρα Ελλάδας, στην εκπομπή "Η φωνή που μας ενώνει", η Γιάννα Τριανταφύλλη φιλοξενεί στο παγκόσμιο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, στη «Φωνή της Ελλάδας»
«Η Φωνή που μας Ενώνει» Ταξιδεύει στην Κεφαλονιά και μας προτείνει το Classical Music Festival | 21-07-2022
Την Πέμπτη 21 Ιουλίου και ώρα Ελλάδας 16:05 «Η Φωνή της Ελλάδας», το παγκόσμιο ραδιόφωνο της ΕΡΤ και η Γιάννα Τριανταφύλλη στην εκπομπή «Η Φωνή που μας Ενώνει», μας ταξιδεύουν
Η ποιήτρια Ελένη Ηλιοπούλου – Ζαχαροπούλου στην εκπομπή «Η φωνή που μας ενώνει» | 30.06.2022, 16:00
Η ποιήτρια Ελένη Ηλιοπούλου – Ζαχαροπούλου είναι καλεσμένη στην εκπομπή «Η φωνή που μας ενώνει» με τη Γιάννα Τριανταφύλλη, που μεταδίδεται την Πέμπτη
«…δεν θα υπάρξει χώρος μετά το χρόνο για το άρωμα των γιασεμιών, για το άγγιγμα του ρόδου· για τόσα συνωστισμένα συναισθήματα»
Στίχος της Ελένης Ηλιοπούλου - Ζαχαροπούλου, της σπουδαίας Ελληνίδας ποιήτριας που, όπως γράφει ο ποιητής, θεατρολόγος και κριτικός, Κωνσταντίνος Μπύρας, «σήμερα κρατάει
Ο κύριος “Ράδιο μελωδία” από την Αδελαΐδα στη “Φωνή που μας Ενώνει”
Η Φωνή της Ελλάδας, το Παγκόσμιο Ραδιόφωνο της ΕΡΤ και η εκπομπή «η Φωνή που μας Ενώνει», που επιμελείται και παρουσιάζει η Γιάννα Τριανταφύλλη, φιλοξενούν τον διευθυντή