Η Ελλάδα στον Κόσμο Γιώργος Διονυσόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

«Κυκλική οικονομία: Ευκαιρίες, προκλήσεις και επιδράσεις στην ελληνική οικονομία» – O Θ. Γεωργακόπουλος της διαΝΕΟσις στη «Φωνή της Ελλάδας»

Στη «Φωνή της Ελλάδας» φιλοξενήθηκε σήμερα, Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, ο Διευθυντής Περιεχομένου της διαΝΕΟσις, Θοδωρής Γεωργακόπουλος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Η Ελλάδα στον κόσμο» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Διονυσόπουλο, ο κ. Γεωργακόπουλος αναφέρθηκε στα βασικά συμπεράσματα που προκύπτουν από την μελέτη με τίτλο «Κυκλική οικονομία: Ευκαιρίες, προκλήσεις και επιδράσεις στην ελληνική οικονομία», την οποία εκπόνησε, για λογαριασμό της διαΝΕΟσις, ερευνητική ομάδα του ΙΟΒΕ, υπό τον συντονισμό του γενικού διευθυντή Νίκου Βέττα.

Στην συγκεκριμένη μελέτη αναλύονται τα βασικά δεδομένα, οι θεσμικές αλλαγές που έχουν υλοποιηθεί ή δρομολογηθεί, οι στόχοι της χώρας για το μέλλον και οι σημαντικότερες προκλήσεις που προκύπτουν, ενώ γίνεται και μια εκτίμηση για το όφελος μιας στροφής σε μια κυκλική οικονομία με όρους επίδρασης στο ΑΕΠ και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

σχετικα podcasts