Η Ελλάδα στον Κόσμο Γιώργος Διονυσόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ, Σταύρος Κελέτσης στη “Φωνή της Ελλάδας”

Υπέρ της εντατικοποίησης συστημάτων πρόληψης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών τάχθηκε ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ Σταύρος Κελέτσης, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή “Η Ελλάδα στον Κόσμο” και τον δημοσιογράφο Θοδωρή Ψαλιδόπουλο της “Φωνής της Ελλάδας” με αφορμή και τις μεγάλες καταστροφές που σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες στην περιφέρεια του Έβρου. Ο κ. Κελέτσης, ο οποίος δεν απέκλεισε την ανάγκη να διερευνάται η πιθανότητα εμπρησμών, εξέφρασε την ανησυχία του για τις οικολογικές και οικονομικές συνέπειες των πυρκαγιών την επόμενη ημέρα.

Αναφερόμενος, εξάλλου, στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις, ο κ. Κελέτσης υπογράμμισε ότι ο Πρωθυπουργός είχε εγκαίρως αποκλείσει το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, όπως και ανασχηματισμού της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι τα προβλήματα, τα οποία η κυβερνητική πλειοψηφία κλήθηκε να χειριστεί, όπως η πανδημία, η ενεργειακή κρίση και άλλα, αντιμετωπίζονται επιτυχώς και το γεγονός εκτιμάται από την κοινή γνώμη. 

σχετικα podcasts