Η Ελλάδα στον Κόσμο Γιώργος Διονυσόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, στη “Φωνή της Ελλάδας”

Στην αντιπολίτευση και ιδιαιτέρως στο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία απέδωσε ο βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης την έντονη εκλογολογία της τελευταίας περιόδου, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Η Ελλάδα στον Κόσμο» της «Φωνής της Ελλάδας» και τον δημοσιογράφο Θοδωρή Ψαλιδόπουλο.

Ο κ. Δημοσχάκης κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι με την καθιέρωση της απλής αναλογικής, κατά την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, εισήγαγε στην πολιτική ζωή συνθήκες μεγάλης πολιτικής αβεβαιότητας, αλλά και υψηλό οικονομικό κόστος, ενώ υποστήριξε την απόφαση του Πρωθυπουργού για τη διεξαγωγή των εκλογών κατά το πέρας της κοινοβουλευτικής περιόδου, το 2023.

Αναφερόμενος, εξάλλου, στην καθιέρωση της 6ης Απριλίου ως Ημέρας του Θρακικού Ελληνισμού, ο κ. Δημοσχάκης μίλησε για «οφειλόμενη τιμή» προς τη νεώτερη ιστορική διαδρομή των Θρακών και εξήρε το ρόλο της Κυβέρνησης και του κόμματός του ως προς την αναγνώριση των δεινών, τα οποία οι Έλληνες της Θράκης υπέστησαν από την τουρκική πολιτική στις αρχές του 20ού αιώνα.

σχετικα podcasts