Η Ελλάδα στον Κόσμο Γιώργος Διονυσόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

“Η Ελλάδα στον κόσμο” με τον Γιώργο Διονυσόπουλο | 12.12.22

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου σήμερα και ο πολιτικός συντάκτης της ΕΡΤ, Νότης Ανανιάδης, μετέδωσε το ρεπορτάζ αναφορικά με το μεγάλο θέμα των τελευταίων ημερών που αφορά στο σκάνδαλο διαφθοράς στις Βρυξέλλες στο οποίο εμπλέκεται και η Ελληνίδα Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Εύα Καϊλή, η οποία έχει συλληφθεί.

Για το ίδιο θέμα συνομιλήσαμε και με τον βουλευτή Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος ανέφερε πως όταν έγινε γνωστή η υπόθεση διαφθοράς της κα Καϊλή, διεγράφη κατευθείαν από το κόμμα, χωρίς δεύτερη σκέψη, ενώ τόνισε ότι η υπόθεση Καϊλή δεν πλήττει το ΠΑΣΟΚ, αλλά γενικότερα την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος.

Η διπλωματική συντάκτρια της ΕΡΤ, Κατερίνα Φρύσσα, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια, ο οποίος κατά την άφιξή του σήμερα το πρωί στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καταδίκασε τις απειλές του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για πυραυλική επίθεση εναντίον της Ελλάδας. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του κ. Δένδια αναφορικά με το θέμα της κας Καϊλή.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο Διδάκτωρ Δημογραφίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Γιώργος Κοντογιάννης, παρουσίασε τα στοιχεία της έρευνας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αναφορικά με τις αλλαγές συμπεριφοράς στον γάμο που διαπιστώνονται στην Ελλάδα από το 1980 και έπειτα

Η Ίβανα Τζόρτζεβιτς, όπως κάθε μέρα, μετέδωσε τις διεθνείς και βαλκανικές ειδήσεις.

Η εκπομπή έκλεισε με τα αθλητικά νέα από την αθλητική συντάκτρια της ΕΡΑ Σπορ, Βίκυ Σπύρου.

σχετικα ondemand