Η Ελλάδα στον Κόσμο Γιώργος Διονυσόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Η Ελλάδα στον κόσμο | 21.11.22

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου σήμερα και και στην εκπομπή «Η Ελλάδα στον κόσμο», με τον Γιώργο Διονυσόπουλο, ο πολιτικός συντάκτης της ΕΡΤ, Νότης Ανανιάδης, αναφέρθηκε στη σύσκεψη, η οποία ήταν σε εξέλιξη στο Μέγαρο Μαξίμου για την υπόθεση της “Κιβωτού του Κόσμου” και το μέλλον της δομής, καθώς και στη Συνέντευξη Τύπου που πρόκειται να παραχωρήσει στις 11.00 π.μ. ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, έχοντας στο πλευρό του τον Ομότιμο Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου, Νίκο Αλιβιζάτο, για τις αλλαγές που πρέπει κατά την αποψή τους να γίνουν σε σχέση με τη λειτουργία της ΕΥΠ και τις νόμιμες ή μη παρακολουθήσεις.

Στη συνέχεια, ο οικονομικός συντάκτης της ΕΡΤ, Άκης Αθανασόπουλος, αναφέρθηκε στο τελικό κείμενο του νέου προϋπολογισμού το οποίο κατατίθεται σήμερα στη Βουλή

Ο βουλευτής του Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών, Δημήτρης Καιρίδης, σχολίασε όλα τα σημαντικά ζητήματα της επικαιρότητας. Την υπόθεση της “Κιβωτού του Κόσμου”, τον νέο προϋπολογισμό, το ζήτημα των υποκλοπών, τις εξελίξεις στον πόλεμο Ρωσίας- Ουκρανίας.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο διευθυντής του Οργανισμού Διαχείρισης Έργων και Λόγου(ΟΣΔΕΛ), παρουσίασε τα αποτελέσματα της έρευνας του ΟΣΔΕΛ με τίτλο: “Αναγνώσεις, αναγνώστες και αναγνώστριες: Το βιβλίο και το κοινό του στην Ελλάδα”.

Η Ίβανα Τζόρτζεβιτς, όπως κάθε μέρα, μετέδωσε τις διεθνείς και βαλκανικές ειδήσεις.

Η εκπομπή έκλεισε με τα αθλητικά νέα από την αθλητική συντάκτρια της ΕΡΑ Σπορ, Βίκυ Σπύρου.

σχετικα ondemand