Φωνές και Μουσικές Αλέξης Κώστας
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

H Dr.Ούρσουλα Βρυζάκη από το Βερολίνο στις “Φωνές και μουσικές”

Την Ούρσουλα Βρυζάκη διδάκτωρ μουσικολογίας του πανεπιστημίου Αθηνών που ζει και εργάζεται στο Βερολίνο είχε ως καλεσμένη η εκπομπή “Φωνές και μουσικές” της Ελληνικής καρδιάς που επιμελείται ο Αλέξης Κώστας στις 6 μμ ώρα Ελλάδας..

H Δρ. Ούρσουλα Βρυζάκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Τα πρώτα της βήματα στον κόσμοτης μουσικής τα έκανε σε ηλικία εννέα ετών. Αρχικά σπούδασε πιάνο και Θεωρητικάέπειτα κόρνο και Μουσικολογία και Ψυχολογία στην Αθήνα και στο Βερολίνο.

Εργάζεται στο Βερολίνο ως καθηγήτρια μουσικής και ψυχολογίας. Από τον Δεκέμβριο του 2015 διευθύνει την Ελληνο-γερμανική χορωδία «Πολυφωνία» του Βερολίνου. Μέσα τόσο από την παιδαγωγική της δράση όσο και από την καλλιτεχνική της δράση με την Ελληνο-γερμανική χορωδία στοχεύει στη διάδοση του ελληνικού μουσικού πλούτου στο Βερολίνο, καθώς και στην δημιουργία πολιτιστικών δεσμών μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας..

Επιμέλεια-Παρουσίαση: Αλέξης Κώστας  


Τρόποι Ακρόασης:

 • Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ)
 • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
 • Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
 • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.
 • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
 • Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
 • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως  TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global). 
 • Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay. 
 • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις. 
 • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις. 
 • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store

Live Streaming: radiostreaming.ert.gr/ert-voiceofgreece 

Στοιχεία επικοινωνίας της Φωνής της Ελλάδας

· Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238
e-mail: thevoiceofgreece@ert.gr
Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ

σχετικα ondemand