Δύο Όψεις, Πολλές Απόψεις Χρήστος Παγώνης, Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Δύο Όψεις – Πολλές Απόψεις, Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής και μετά την ανάγνωση των πρωτοσέλιδων των εφημερίδων, Χρήστος Παγώνης και Προκόπης Αγγελόπουλος συνομιλούν με τους καλεσμένους τους, με άξονα δύο βιβλία. Στην πρώτη περίπτωση, ο Πάνος Χρυσοστόμου, μιλά για το νέο του βιβλίο “Του Λαγού τ’ Αυτιά και του Δαιμόνου η Τράπεζα”. Πρόκειται για μια ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, που ξεκινά από το 1922 και τον ξεριζωμό από τις πατρίδες της Μικρασίας και ξετυλίγεται μέσα από τα μάτια ενός μικρού κοριτσιού που μεγαλώνει σε μια νέα πατρίδα, με την οικογένεια που της απέμεινε. Το βιβλίο παρουσιάζεται τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ, στο Άλσος Lounge Cafe, Ευελπίδων και Μουστοξύδη, στο πεδίον του Άρεως.

Αμέσως μετά, ο αγαπημένος ηθοποιός, Θανάσης Κουρλαμπάς, παίρνει τη σκυτάλη των ραδιοφωνικών συνεντεύξεων, μιλώντας  για την πετυχημένη παράσταση που μεταφέρει επί σκηνής το βιβλίο του Λέοντος Τολστόι, σε διασκευή και σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαϊδη, “Ο Θάνατος του Ιβάν Ιλίτς”, με τον ίδιο και τον Γιώργο Γαλίτη στον… πρωταγωνιστικό ρόλο και τους υπόλοιπους ρόλους. Μια παράσταση που επιστρέφει από τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, στο Θέατρο Αλκμήνη. Επίσης, θα μιλήσει για την παρουσία του στην Τηλεόραση και τα άλλα σχέδιά του για τον θεατρικό χειμώνα που μπαίνει, σε μια παράξενη συγκυρία, τόσο για τους καλλιτέχνες όσο και για το Κοινό.

σχετικα ondemand