Δύο Όψεις, Πολλές Απόψεις Χρήστος Παγώνης, Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Δύο Όψεις – Πολλές Απόψεις, 16-08-2022

Ακούστε την εκπομπή που μεταδόθηκε, εκτάκτως, την Τρίτη, 16 Αυγούστου, 10-12 ώρα Ελλάδας, από τη Φωνή της Ελλάδας και η οποία επικεντρώθηκε σε θέματα Επικαιρότητας.

Η εκπομπή ξεκίνησε με τον καθιερωμένο σχολιασμό της Επικαιρότητας, και μέσα από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Στη συνέχεια, φιλοξενήθηκε στο στούντιο ο πρόεδρος του Δικτύου Κτηματομεσιτών e-Real Estate, Θέμης Μπάκας με σημαντικά και άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία από την Κτηματαγορά και, ειδικά, από την αγορά των ενοικίων, αυτή την περίοδο, που γονείς και παιδιά βρίσκονται σε αναζήτηση φοιτητικής στέγης, μετά τις ανακοινώσεις των αποτελεσμάτων των εξετάσεων. Ο Θέμης Μπάκας δίνει και πολύτιμες συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να γίνεται η έρευνα αγοράς για τις ενοικιάσεις, στις μεγάλες φοιτητουπόλεις.

Η Μανιάνα Καλογεράκη, ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στη Λευκωσία, αναφέρθηκε στις αντιδράσεις της Κυπριακής πλευράς στις κινήσεις Ερντογάν, με την παρουσία του ερευνητικού σκάφους Αμπντούλ Χαμίντ Χαν στην Ανατολική Μεσόγειο και το ενδεχόμενο, από στιγμή σε στιγμή, να προχωρήσει σε έρευνες εντός της Κυπριακής ΑΟΖ.

Με το ίδιο θέμα ξεκίνησε και η δεύτερη ώρα της εκπομπής, δίνοντας τον λόγο στον Διεθνολόγο-Οικονομολόγο Θρασύβουλο Ευτυχίδη, με τον οποίο ο Προκόπης Αγγελόπουλος συζήτησε τα δεδομένα στο μέτωπο των Ελληνοτουρκικών, τις προοπτικές του Ερντογάν, εν όψη εκλογών στην Τουρκία, αλλά και τις προβλέψεις σχετικά με τις εξελίξεις στο μέτωπο της Ουκρανίας.

Η εκπομπή έκλεισε ,με τα διεθνή και βαλκανικά νέα με την Ιβάνα Τζόρτζεβιτς και τις αθλητικές ειδήσεις, μέσα από τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού τύπου.

σχετικα ondemand