Δύο Όψεις, Πολλές Απόψεις Χρήστος Παγώνης, Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Δύο Όψεις – Πολλές Απόψεις, 29-07-2022

Ακούστε την εκπομπή της Παρασκευής, 29 Ιουλίου, με τον Προκόπη Αγγελόπουλο στο στούντιο της Φωνής της Ελλάδας. Στο πρώτο μέρος, τη θέση της, όπως πάντα, έχει η Επικαιρότητα με θέματα όπως οι βάσεις των Πανελλαδικών που ανακοινώθηκαν, η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για την υπόθεση Ανδρουλάκη, οι εξελίξεις στην Ουκρανία με τις πρώτες καραβιές με σιτηρά που αναχωρούν από τα λιμάνι της Μαύρης Θάλασσας, το Fuel Pass 2 για την επιδότηση των καυσίμων και όλες τις άλλες ειδήσεις έτσι όπως αποτυπώνονται και στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής φιλοξενήθηκε η Ελεάννα Πιτσικάκη, μια νεαρή Κρητικοπούλα που αναγκάστηκε, το 2016, εν μέσω οικονομικής κρίσης, να αφήσει το Ηράκλειο και να μεταναστεύσει μόνη της στη Γερμανία για να μπορέσει να σπουδάσει το αγαπημένο της όργανο το Κανονάκι και να συνεχίσει τις σπουδές της με μεταπτυχιακά στη Μουσική/. Σήμερα, η Ελεάννα, βρίσκεται ακόμη στο Μανχάιμ, κάνει το μεταπτυχιακό της, εύχεται να μπορούσε να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτό θα είναι δύσκολο, υπό τις παρούσες; συνθήκες.

Στο κλείσιμο της εκπομπής, η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στην Κοζάνη, Δέσποινα Αμαραντίδου, μιλά από το καθεστώς καραντίνας στο οποίο βρίσκεται με την οικογένειά της, λόγω Κορωνοϊού, και μας δίνει τα τελευταία δεδομένα για την Πανδημία, από την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

Ακούστε την εκπομπή ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ – ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, της Παρασκευής, 9 Ιουλίου.

σχετικα ondemand