Δύο Όψεις, Πολλές Απόψεις Χρήστος Παγώνης, Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Δύο Όψεις – Πολλές Απόψεις, Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022

Ακούστε την εκπομπή ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ – ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, της Παρασκευής, 1 Ιουλίου, από τη Φωνή της Ελλάδας, με τον Προκόπη Αγγελόπουλο. Ξεκίνημα με Επικαιρότητα και ιδιαίτερη αναφορά στην απώλεια του Ηλία Νικολακόπουλου, του πολιτικού επιστήμονα και δημοσκόπου που εισήγαγε στην Ελληνική Πραγματικότητα και την Πολιτική Ζωή τους όρους “Δημοσκόπηση” και “Exit Poll”. Αναφορά έγινε και στο ζήτημα του πλειστηριασμού ακινήτων, με αφορμή την υπόθεση της συνταξιούχου δημοσιογράφου, Ιωάννας Κολοβού, η οποία, για 15 χιλιάδες ευρώ χρέος, έχασε την πρώτη της κατοικία. Όπως πάντα, η εκπομπή “διάβασε” την Επικαιρότητα της ημέρας, έτσι όπως αποτυπώνεται στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, ενώ, στη συνέχεια, συνδέθηκε τηλεφωνικά με το Κίεβο και την απεσταλμένη της ΕΡΤ, Κάτια Αντωνιάδη, που ενημέρωσε τόσο για τις τελευταίες ειδήσεις από το μέτωπο του Πολέμου όσο και, γενικότερα για την Καθημερινότητα στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας.

Η εκπομπή έκλεισε με μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη της γνωστής Καθηγήτριας Πνευμονολογίας, Αθηνάς, Λινού, η οποία κλήθηκε να δώσει την επιστημονική της άποψη για την καλοκαιρινή έξαρση των κρουσμάτων Κορωνοϊού, αλλά και τις προβλέψεις για την εξέλιξη της Πανδημίας, αλλά και τα εμβόλια.

σχετικα ondemand