Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου | 23-2-2023

Στην εκπομπή της Πέμπτης, 23 Φεβρουαρίου, φιλοξενήθηκε η πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ, Αφροδίτη Ρέτζιου, μία ημέρα μετά τις κινητοποιήσεις των υγειονομικών για τις ελλείψεις στις δομές Δημόσιας Υγείας, την υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση των νοσοκομείων. Η κα Ρέτζιου συμμετείχε στη μεγάλη κινητοποίηση που έγινε στην Κρήτη και μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία του νησιού, ενώ σχολίασε και τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός στη βράβευση των εκπροσώπων του ΕΣΥ, στον ευαγγελισμό, που έγινε την ίδια ημέρα.
Ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΕΗ, Γιάννης Παναγόπουλος μίλησε, στη συνέχεια, για το μέλλον των κινητοποιήσεων των καλλιτεχνών και το πως αντιμετωπίζουν την ΚΥΑ που εκδόθηκε ως απάντηση στον αγώνα τους από την κυβέρνηση.
Στο δεύτερο μέρος, ανοίξαμε γραμμή με Γερμανία, δίνοντας τον λόγο στον κ. Νίκο Ιωαννίδη, πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας του Viersen, μιας μικρής πόλης κοντά στο Ντίσελντορφ όπου ζουν περίπου 1500 Έλληνες που προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανή την Ελλάδα και την Ελληνική Γλώσσα. Ο κ. Ιωαννίδης μίλησε και για την αποκριάτικη εκδήλωση που οργανώνει ο σύλλογος για την Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου, αλλά και για τη συμμετοχή της Κοινότητας στο πρόγραμμα “Ανοικτές Βιβλιοθήκες”.

σχετικα ondemand