Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου | 25-5-2023

Στην εκπομπή της Πέμπτης, 25 Μαίου, η συζήτηση για την Επικαιρότητα επικεντρώθηκε στη συγκρότηση και την επικείμενη ορκωμοσία της υπηρεσιακής κυβέρνησης, τη στρατηγική των κομμάτων για τον “δεύτερο γύρο” της 25ης Ιουνίου και τις εσωκομματικές διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την εκλογική ήττα και ενόψη της συνεδρίασης της κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Η Κάτια Αντωνιάδη, η πολιτική συντάκτρια της ΕΡΤ, από το προεδρικό μέγαρο μας ενημέρωσε για τις τελευταίες προετοιμασίες πριν την ορκωμοσία και τα ονόματα που ακούγονται ως υπηρεσιακοί υπουργοί. Στη συνέχεια, και μετά την ανάγνωση των πρωτοσέλιδων των πολιτικών εφημερίδων, η πολιτική αναλύτρια της Rass Μαρία Καρακλιούμη έκανε την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και ανέλυσε τα δεδομένα που θα επηρεάσουν την έκβαση και της δεύτερης αναμέτρησης, στις 25 Ιουνίου.
Τη δεύτερη ώρα, μάθαμε τα τελευταία νέα πριν από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, από τον πολιτικό συντάκτη της ΕΡΤ, Γιώργο Παντελάκη, ενώ, αμέσως μετά, ζητήσαμε το σχόλιο του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ, Κώστα Καββαθά, για τα ζητήματα που βάζει στο τραπέζι ο εμπορικός κόσμος, για την επόμενη ημέρα.
Τέλος, η Ιβάνα Τζόρτζεβιτς μας έδωσε τις τελευταίες ειδήσεις από τον Διεθνή χώρο, η Νικόλ Παπαδοπούλου παρουσίασε τις πολιτιστικές ειδήσεις, ενώ τα τελευταία νέα από τον χώρο του αθλητισμού, έδωσε η Αντιγόνη Δρακάτου από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

σχετικα ondemand