Αν είναι η αγάπη έγκλημα | 15.05.2023, 22:00

Εγκλήματα πάθους που συγκλόνισαν τη χώρα μας από τον Μεσοπόλεμο μέχρι και τα τέλη του προηγούμενου αιώνα μέσα από τη συναρπαστική αφήγηση του κορυφαίου αστυνομικού συντάκτη όλων των εποχών Πάνου Σόμπολου.

Ο Πάνος Σόμπολος φέρνει στο φως άγνωστες λεπτομέρειες από ερωτικά εγκλήματα, ενώ ακούγονται ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια που συνδέουν το πάθος με την εκδίκηση.

Παράλληλα με τις υποθέσεις που καταγράφηκαν με έντονα γράμματα στα αστυνομικά χρονικά, η καθηγήτρια Τοξικολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών Μαρία Λουτσίδου – Στεφανίδου μιλά στον Θωμά Σίδερη για τα δηλητήρια και τα όπλα που χρησιμοποιούνται στα ερωτικά εγκλήματα αλλά και για την σπουδαία μορφή του καθηγητή Ιατροδικαστικής Ιωάννη Γεωργιάδη, ιδρυτή του Νεκροτομείου Αθηνών.

Έρευνα- παρουσίαση: Θωμάς Σίδερης

Δευτέρα 15.05.2023, 22:00

ΕΡΑΣΠΟΡ | www.ertecho.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα η αγάπη μένει | 22.05.2023, 22:00
Την ώρα που όλα τα μέσα ενημέρωσης θα κάνουν αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και θα φωτίζουν την επόμενη μέρα των βουλευτικών εκλογών, η ΕΡΑ ΣΠΟΡ θα παρουσιάσει
Ποδόσφαιρο μέσα στην παιδόπολη | 13.03.2023, ώρα 22:00
Μία πολύ συγκινητική ιστορία από τα πρώτα μετεμφυλιακά χρόνια θα παρουσιάσει ο Θωμάς Σίδερης στην εκπομπή του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ «Έλα απόψε στου Θωμά» που θα μεταδοθεί τη