Τα Λιμάνια | 23.04.2023, 22:00

Τραγούδια, ποιήματα και πεζογραφήματα που γράφτηκαν για λιμάνια, πλοία που φεύγουν, αποχωρισμοί στη γραμμή των οριζόντων.

Η εκπομπή «Έλα απόψε στου Θωμά» παρουσιάζει ένα συναρπαστικό ταξίδι στα λιμάνια και στην ιστορία τους, κάνοντας όμως μια μεγάλη στάση στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, τον Πειραιά, και την ομάδα του, τον Ολυμπιακό.

Με «τον Σιδέρη κυνηγό, γιατ’ ήσουν Ένωση και εγώ, με χωρισμό σ’ είχα φοβίσει», οι ακροατές της ΕΡΑ ΣΠΟΡ θα ταξιδέψουν στον χώρο και στον χρόνο.

Για την ιστορία του μεσοπολεμικού Πειραιά και του Πειραιά των πρώτων μεταπολεμικών χρόνων μιλά στην εκπομπή ο καθηγητής αρχιτεκτονικής στο ΕΜΠ Νίκος Μπελαβίλας, ενώ για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού μιλά ο γενικός γραμματέας των βετεράνων του Ολυμπιακού Αντώνης Γλύκας.

Έρευνα-παρουσίαση: Θωμάς Σίδερης

ΕΡΑΣΠΟΡ 101.8 | https://www.ertecho.gr/radio/eraspor/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα η αγάπη μένει | 22.05.2023, 22:00
Την ώρα που όλα τα μέσα ενημέρωσης θα κάνουν αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και θα φωτίζουν την επόμενη μέρα των βουλευτικών εκλογών, η ΕΡΑ ΣΠΟΡ θα παρουσιάσει
Ποδόσφαιρο μέσα στην παιδόπολη | 13.03.2023, ώρα 22:00
Μία πολύ συγκινητική ιστορία από τα πρώτα μετεμφυλιακά χρόνια θα παρουσιάσει ο Θωμάς Σίδερης στην εκπομπή του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ «Έλα απόψε στου Θωμά» που θα μεταδοθεί τη