“Πρέπει να ξέρεις μηχανή να κόψεις μαύρα μάτια” – «Το παρελθόν θυμήθηκα…» ή «Όταν η σκέψη …«τρέχει» σε φωνές, τραγούδια κι εποχές…»

“Πρέπει να ξέρεις μηχανή να κόψεις μαύρα μάτια” – «Το παρελθόν θυμήθηκα…» ή «Όταν η σκέψη …«τρέχει» σε φωνές, τραγούδια κι εποχές…» Your browser does not support the audio element. https://audio.ert.gr/radio/deytero/20211123_tsabras_prepeinaxereis.mp3

Με σειρά ακρόασης: Άννα Χρυσάφη, Γιάννης Αγγέλου, Γιώργος Ζαμπέτας, Στράτος Παγιουμτζής, Μπέμπα Μπλάνς, Μανώλης Καναρίδης, Θανάσης Ευγενικός, Απόστολος Χατζηχρήστος, Στέλιος Καζαντζίδης, Μανώλης Χιώτης, Βαγγέλης Λιόλιος.
Τρίτη 23 Νοεμβρίου, 9 με 10 το βράδυ, στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7.
Χρόνια του ’50, του ’60, του ’80. «Το παρελθόν θυμήθηκα»: Η Άννα Χρυσάφη με τον Γιάννη Αγγέλου στο μπουζούκι. «Να μας ζήσουν τα μπουζούκια!»: Τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα με τον Στράτο Παγιουμτζή και την Μπέμπα Μπλανς. «Αν δεις στον ύπνο σου ερημιά»: Ο Μανώλης Καναρίδης τραγουδά Σταύρο Κουγιουμτζή και Νίκο Μαμαγκάκη με τον Γιώργο Ζαμπέτα στο μπουζούκι. «Γύρισε κι άναψε το μαγκαλάκι…»: Ο Θανάσης Ευγενικός τραγουδά Χιώτη και Χατζηχρήστο. «Θέλω να πω τον πόνο μου»: Ο Στέλιος Καζαντζίδης τραγουδά Χιώτη. Και ο Βαγγέλης Λιόλιος θυμάται τον Μανώλη Χιώτη και αυτοσχεδιάζει στο μπουζούκι. Πάντα με την πεποίθηση και με στόχο ότι «Πρέπει να ξέρεις μηχανή να κόψεις μαύρα μάτια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ON DEMAND

Exit mobile version